Over Morena

Ik ben afkomstig uit El Salvador en sinds 2013 woon ik in België. Na een leerrijk traject aan de Universiteit van Gent ben ik afgestudeerd als klinisch psychologe.

 Ik heb stage gelopen in het Psychiatrisch Centrum Sint-Franciscus te Zottegem op de afdeling psychogeriatrie. Daar heb ik ervaring opgedaan in psychologische begeleiding van volwassenen en ouderen met een brede waaier aan psychische en psychiatrische problematieken. Het is daar ook waar ik een bijzondere belangstelling ontwikkelde voor Neuropsychologische diagnostiek. Vanuit deze interesse volg ik momenteel de 2-jarige postacademische vorming in de Klinische Neuropsychologie aan de KU Leuven. Dankzij mijn huidige opleiding, voortdurende bijscholing en mijn nieuwsgierigheid voor de ontwikkelingsprocessen kan ik mijn kennis uitbreiden naar adolescenten en jong volwassenen.

In 2021 ben ik mijn praktijk gestart te Zottegem waar Neuropsychologisch onderzoek centraal staat.  Bovendien geef ik psychologisch begeleiding in het Spaans en het Engels, met speciale aandacht voor problematieken tijdens het migratieproces en een adequate ontwikkeling van een biculturele identiteit. Voor meer informatie in het Spaans klik hier

Ik ben erkend door de Psychologencommissie (erkenningsnummer : 842131277) en ben lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en De Vlaams Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP).

Visumnummer: 341360

RIZIV-nummer neuropsycholoog: 7-03013-43-000

Ondernemingsnummer: 0774.747.116

Bijscholingen:

Cultuursensitieve zorg-ELZ Panacea

Acceptance and Commitment therapy -ACT Academie

Pijneducatie in de praktijk – MPC UZGent

Psychologische begeleiding van vrouwen die geconfronteerd werden met VGV – GAMS België

Dementie op jonge leeftijd -Expertisecentrum Dementie

Diagnostiek in een diverse samenleving -Vlaams Forum Diagnostiek

Selectief mutisme bij kinderen: het belang van tijdige detectie en interventie – PraxisP

Hoe coach ik kinderen en jongeren met faalangst naar meer zelfvertrouwen? – SIG

Enkele handvaten in het werken met ouders en baby in de perinatale periode-VVKP

Transculture psychotherapie -VVKP

Piekeren: actie als remedie – PraxisP

Vorming suïcide preventie voor volwassenen begeleiders – CGG Brussel

Wellbeing Summit–BFBS